Følg oss på Facebook

Non-stop logo

Nyheter

Lilly gikk dessverre tom ingen valper før til sommeren

NUCH NJ(k)CH NJCH Huldremyras AAN Lilly DeLuxe

NUCH NJ(k)CH NJCH Huldremyras AAN Lilly DeLuxe

Valper etter Huldremyras AAN Lilly DeLuxe og Kaiser planlegges på førstkommende løpetid. For mer info om kombinasjonen se under fanen Valper.

Kaiser

Kaiser

Lilly har født DLG kullet

lilly-nyfodte-valperLilly fødte 5 dager før termin 9 livskraftige krabater. De veier alle rett under 500g pr valp. Det ble 6 hannhunder og 3 tisper. 1 skimmel tispe og 2 skimmel hannhunder, resten er helbrune.

 

Lilly er drektig!

Vi har tatt ultralyd og Lilly er drektig :) Foreløpig ser det ut til å bli ett normal stort kull med termin ca 17april. Så får vi se hva røntgen resultatene sier i starten av april. Vi har stor tro på kombinasjonen av Lilly sine italienske og nordiske linjer og Wind Golo sine serbiske og franske :)
ultralyd

Parring mellom Lilly og Wind Golo gjennomført

Vi har kjørt til Tsjekkia og parret NUCH NJ(k)CH Huldremyras AAN Lilly DeLuxe og Wind Golo Z Kvitele. Parringen ble gjennomført på Valentinsdagen 14.02.10|7. Vi krysser fingrene for at det blir valper ca 17.04.2017.
lillygolo

2 valpen etter Alva og Messi er røntget

cam-mereckSuper julegave å få høre at Huldremyras CAM Mereck har fått røntget både albuer og hofter i Sverige med supre resultater. HD: A  og Albuer ED: 0
Da er 4. valpen fra i forsommer røntget med ønsket resultat.

Første valpen i CAM-kuller HD røntget

Da er første valpen i CAM kullet HD røntget og fått røntget albuer.radar-starradar-fjellet

Huldremyras CAM Radagast Den Brune HD: A   AA/AD: 0
Radar er etter Rugdelias Qlm Alvinda  og Klevportens B V Messi.

De første 2 valpene etter Kira og Pro er røntget

kali-storvinter-bkpNå er to valper i BKP kullet fra i sommer HD-røntget med A hofter som resultat!

Huldremyras BKP Kali HD: A
Huldremyras BKP HD: A  og albuer AA/ AD: 0.

 

Huldremyras AAN Lilly DeLuxe årets jakthund i NVK Trøndelag 2016

arets-hund-nvk-trondelaggrimase-lillyFor andre år på rad har Lilly blitt årets jakthund i Norsk Vorstehhundklubb avdeling Trøndelag. Det var mange gode hunder som konkurrerte om den gjeve tittelsen i klubben i år, men Lilly gikk av med seieren pga høyest poeng i NVC på enkeltpremieringer. Hun ble stillt kun 10 ganger i 1016 pga deltagelse og trening fram mot VM, men har oppnådd følgende premieringer i Norge i 2016: 1VK/CK, 2VK, 2VK Finale/CK, 4VK semifinale og 1AK apport.

World Championship for Pointing Dogs i Danmark 2016

world-championchip-of-pointing-dogs

Arrangøren ønsker Kim og Lilly lykke til. Bildet er tatt av Pétur Alan Gudmundsson.

vm-lilly-2

Presentasjon av de norske VM deltagere.

wcpd-danmark

Fra Landsparaden under VMs åpningssermoni. Bilde tatt av Pétur Alan Gudmundsson.

Det har vært en stor opplevelse å få være med å delta under VM for stående fuglehunder i Danmark. Mange gode hunder fra hele verden. Huldremyras AAN Lilly DeLuxe kom dessverre ikke for fugl, men vi fikk tilbakemelding om at hun holdt klassenivået og det er vi veldig fornøyd med. Vi har knyttet nye kontakter med vorsteh-folk med svært gode hunder fra flere land og vi håper de nye kontaktene kan komme norsk KV til nytte gjennom å innføre nytt blod til Norge.

Huldremyras BKP Vinter 1UKL på jaktprøve i Sverige

vinter-rype-hostvinter-orrhoneVi vil gratulere Huldremyras BKP Vinter og eier Jaana Tengman og Peter Marino Nilsson med 1. premie på jaktprøve i unghundklassen i Sverige! Dere har gjort en fantastisk jobb med han. Vinter er etter Vessinglias B Kira og Haugtuns HFE Pro.