Følg oss på Facebook

Non-stop logo

Om Oss

Kennel Huldremyra på høstjakt

Kennel Huldremyra på høstjakt

Vi i kennel Huldremyra er lidenskapelig opptatt av korthåret vorstehhund. Denne hobbyen gir oss mange gleder med jakt, hundekjøring og friluftsliv som de viktigste. For oss er det viktig med en komplett fuglehund som skal fungerer like bra til hverdags som på jakt og konkurranse. I vår streben etter den perfekte fuglehund er det naturlig at vi viser hundene våre på jakt- og apportprøver, utstilling og stiller på lydighet- og hundekjøringskonkurranser. Vi ønsker å bidra til den korthårede vorstehhundens utvikling ved å stadig strekke oss etter å avle bedre hunder.

 

 

Kennel Huldremyra holder til på gården Steinøya i Meråker kommune

Kennel Huldremyra holder til på gården Steinøya i Meråker

Kennel Huldremyra holder til på gården Steinøya i Stordalen i Meråker kommune. Her ligger forholdene til rette for hundetrening, jakt og friluftsliv året rundt. På Steinøya kan vi tilby fuglehundkurs og tamfugltrening i naturlige omgivelser. Vår filosofi omkring hundedressur er å dele opp en øvelse i flere mindre biter som innlæres hver for seg. Hver enkelt del innlæres gradvis slik at hunden lykkes fra første stund. Først når hunden kan hvert delmoment settes de sammen til den ferdige øvelsen.

 

 

 

217104_10150576473805004_6543369_n[1]Solveig Johanne Strøm kommer fra Oslo. Hun er utdannet veterinær og hundeinstuktør. Jobber som smådyrveterinær på Sveberg Dyrehospital  og holder valpekurs, hverdagslydighetskurs og grunnferdighetskurs i lydighet for Sportshunder AS. Solveig har også sittet som Avlsrådsmedlem i Norsk Vorstehhundklubb siden November 2012. Solveig fikk sin første vorsteh i ung alder hvor hunden veide nesten like mye som henne. Siden den gang har Solveig vært lidenskapelig opptatt av hund og hundetrening.

 

 

 

 

 

 

Presentasjon KimKim Aaknes kommer fra Stjørdal, har tatt hundeinstruktørutdannelse for stående fuglehunder gjennom Hundskolan Vision og Mathias Westerlund. Har hele sitt liv vært en ivrig jeger og friluftsmann. Sittet i Styret i Norsk Vorstehhundklubb avdeling Trøndelag siden januar 2012.