Følg oss på Facebook

Non-stop logo

Valper

Valper planlegges mellom vår trippelchampion Huldremyras AAN Lilly DeLuxe og Huldremyras BKP Vinter til sommeren 2018

Vinter er kullbror til vår Kali og er etter SE JCH FI JCH Haugtuns Hfe Pro og vår Vessinglias B Kira fra vår andre tispelinje. NUCH NJ(k)Ch NJCH RL1 Lilly er etter Charleswood Naik og vår BH LP1 RL2 Rugdelias Qlm Alvinda. Denne kombinasjonen får Italienske, Kroatsiske og nordiske gener og vi forventer høy jaktlyst og gode viltfinneregenskalper.

Huldremyras AAN Lilly DeLuxe

Huldremyras AAN Lilly DeLuxe

vinter-stand

Huldremyras BKP Vinter bor i Sverige og har tidlig gjort det svært bra på jakt. Han har på sine 4 prøvestarter fått 1Ukl og 2 X 1ökl. Han er i tillegg til å være en svært god jakthund også svensk mester i hundekjøring. Han er Mentalbeskrevet med gode testresultater. Han har 2 kullsøstre i Norge som begge fikk 1UK og har nå fått hver sin Ak premie i vinter med 1Ak og 2Ak som resultat før de er 3 år.
BKP-kullet er hunder med svært høy jaktlyst og en stor motor samtidig som de har ett lavt stress nivå. De har vært gode viltfinner egenskaper og revierer fornuftig samt får med seg masse terreng. Av kullet på 8 er 5 røntget, alle med A-hofter.

vinterEier beskriver Vinter som en Trivelig og utholdende hund med stor arbeidsmoral. Han er først og fremst en jeger, men liker å apportere og gå spor samt hundekjøring. Han er enkel å ha med å gjøre i alle sammenhenger og beskrives som en tvers gjennom snill hund som er lett og trivelig å holde på med.

NUCH NJ(k)CH NJCH Huldremyras AAN Lilly DeLuxe

NUCH NJ(k)CH NJCH Huldremyras AAN Lilly DeLuxe

NUCH NJ(k)CH NJCH Huldremyras AAN Lilly DeLuxe er en lettdrerssert hund med høy jaktlyst og gode viltfinneregenskaper. Hun har 1. premie høyfjell både høst og vinter samt 1. premie på skog. Hun ble tidlig jaktmoden og oppnådde raskt 1UK/v på tungt gjennomslagsføre sitt første leveår. Året etter fikk hun sin andre 1Uk og ble beste unghund med 6 godkjente fuglearbeid. Hun fikk 1Ak/v helga etter hun fikk 1UK. 3 mnd senere ble hun NUCH. Lilly er stilt litt over 30 ganger på jaktprøve og har oppnådd 13 jaktpremier og tre championater. Hun har i tillegg til 1AK/v fått 2X2AK/v. Lilly er stilt tre ganger på skogen med en 1AK/skog og en 2 AK/ skog som resultat. Lilly er også stillt noen ganger i VK og har fått 2VK kvalik, 2VK/CK Finale og 1VK/CK kvalik og 4VK semifinale. Lilly er også apportpremiert med bla. 1UK og 1AK apport. Hun er stillt på to fullkombinert prøver og har 1AK fullkombinert og 3. Ak fullkombinert. Det var Lilly som ble årets Vinterhund i NVK 2016.
Lilly er en svært behagelig jakthund som alltid ønsker å gjøre rett. Det er enkelt å være skytter når man jakter med Lilly.
Lilly har A-hofter, som alle de 6 valpene i AAN-Kullet har. Hun er en helbrun tispe på rundt 25kg.

For stamtavler, utstillings og prøveresultater osv om Lilly (og Vinter) trykk på navnene på Norsk Vorstehhundklubb sin liste over parringer som oppfyller klubbens kriterier: http://www.vorsteh.no/valpeliste/
Siden Vinter er stilt i Sverige der han bor, så må dere gå inn på den Svenke vorstehhundklubben for å se jaktprøvekritikkene hans: SVK


For flere bilder kan du se vår facebook side ved å trykke på facebook symbolet på venstre side av skjermbilde

 

 

 

 

 


Mjøtrening og sosialisering av valper er noe vi i Kennel Huldremyra tar seriøst. Her er en videosnutt som viser hva valpene kan oppleve hos oss de første 8 ukene av livet:

  • Valper fra oss vil bli levert etter 8 uker.
  • Forhåndsregistrert i NKK, leveres med registreringsnummer og stamtavle.
  • Helseattest samt EU-pass vil følge med valpene.
  • Valpene vokser opp i hjemmemiljø og vil bli godt sosialisert på mennesker og andre hunder.
  • Valpene vil bli tilvendt bilkjøring og vi starter også habituering på ulike miljøer og lyder.
  • Vi fôrer valpene med Royal Canin starter fôr for store hunder, valpepakke fra Royal Canin følger med valpen.
  • Valpene blir vaksinert mot parvovirus, får mikrochip og minst 3 behandlinger med ormekur.
  • Valpene lærer innkalling på fløyte og starter sitt treningen.
  • Vi benytter oss av NKK sin kjøpekontrakt.

 

Er du interesser i valp fra oss, send oss en mail og skriv litt om deg selv og hva du er ute etter. For å kontakte oss trykk her