Følg oss på Facebook

Non-stop logo

Valper

Valper planlegges mellom Huldremyras BKP Kali og JaktFröydens BBB Grave Digger sommeren 2019

Kali og er etter SE JCH FI JCH Haugtuns Hfe Pro og vår Vessinglias B Kira. JaktFrøydens Digger er etter Caput Altum Basile og SJCH JaktFröydens Bailey. Her kombineres Kroatsiske, Serbiske og nordiske gener og vi forventer svært høy jaktlyst og meget gode viltfinneregenskalper.

Hannhunden vi skal bruke på Huldremyras BKP Kali blir den svenske hannhunden JaktFröydens BBB Grave Digger (Caput Altum Basile og SJCH JaktFröydens Bailey)
Digger har bla 1UK på høyfjell i Norge, 1ökl på lavland i Sverige. Kommer årets ettersøksresultater på plass har han 2X1Ekl og blir SJCH. I Norge har han startet 2 ganger på høyfjell i Ak, begge med 1AK som resultat. A hofter og utstilling Excellent. Han har to søstre, begge er jaktprøvepremiert, den ene har 2 starter i Norge i Ak høyfjell og fikk 1Ak begge dager, 2 år og 3 mnd gammel. Alle kullsøsknene er sterke søkere og svært gode viltfinnere som tar vare på sine sjanser med fine fuglearbeid. Digger jakter med en stil av høyeste klasse og er etter foreldre som begge har gjort det sterkt på FCI jaktprov hvor stil som f. eks høyt hode og presise fuglearbeid teller mye. Digger har hatt en naturlig ro i oppflugt og er en effektiv jakthund. Myk, snill og sosial hund.
Huldremyras BKP Kali (SE JCH FI JCH Haugtun’s Hfe Pro og Vessinglias B Kira) våknet ekstremt tidlig jaktlig og er en svært sterk søker som aldri gir seg uansett føre. Hun er en meget god viltfinner med svært presise fuglearbeid. Til tross for den enorme arbeidskapasiteten har hun lite stress og pip i seg. På jaktprøve har hun 1Uk, 1Ak og 2Vk/Ck på høyfjell. Hun har 7 stander registrert og makker har kun 1 stand registrert i Uk. Hun har også 1Ak apport. Utstilling: Excellent og HD A. HDindeks: 110 Jaktlystindeks: 119 Viltfinnerindeks: 107.

BKP-kullet er hunder med svært høy jaktlyst og en stor motor samtidig som de har ett lavt stress nivå. De har vært gode viltfinner egenskaper og revierer fornuftig samt får med seg masse terreng. Av kullet på 8 er 5 røntget, alle med A-hofter. Kullbror til Kali, Huldremyras BKP Vinter bor i Sverige og har tidlig gjort det svært bra på jakt. Han har på sine få jaktprøvestarter fått 1Ukl og 2 X 1ökl og 1.Ekl. Han er i tillegg til å være en svært god jakthund også svensk mester i hundekjøring. Han er Mentalbeskrevet med gode testresultater. Kullsøster Huldremyras BKP Eris i Norge har 1UK og  2Ak.

 Siden Grave Digger også er stilt i Sverige der han bor, kan dere gå inn på den Svenke vorstehhundklubben for å se jaktprøvekritikkene hans: SVK


For flere bilder kan du se vår facebook side ved å trykke på facebook symbolet på venstre side av skjermbilde

 

 

 

 

 


Mjøtrening og sosialisering av valper er noe vi i Kennel Huldremyra tar seriøst. Her er en videosnutt som viser hva valpene kan oppleve hos oss de første 8 ukene av livet:

  • Valper fra oss vil bli levert etter 8 uker.
  • Forhåndsregistrert i NKK, leveres med registreringsnummer og stamtavle.
  • Helseattest samt EU-pass vil følge med valpene.
  • Valpene vokser opp i hjemmemiljø og vil bli godt sosialisert på mennesker og andre hunder.
  • Valpene vil bli tilvendt bilkjøring og vi starter også habituering på ulike miljøer og lyder.
  • Vi fôrer valpene med Royal Canin starter fôr for store hunder, valpepakke fra Royal Canin følger med valpen.
  • Valpene blir vaksinert mot parvovirus, får mikrochip og minst 3 behandlinger med ormekur.
  • Valpene lærer innkalling på fløyte og starter sitt treningen.
  • Vi benytter oss av NKK sin kjøpekontrakt.

 

Er du interesser i valp fra oss, send oss en mail og skriv litt om deg selv og hva du er ute etter. For å kontakte oss trykk her